02. 06. 2016 - 18:22
Razotkrivena najveća misterija "Prijatelja": Ovo će vas...
907
Shares
Razotkrivena najveća misterija

KULTNA SERIJA

Razotkrivena najveća misterija "Prijatelja": Ovo će vas otkriće potpuno zapanjiti

02. 06. 2016 - 18:22
0
Shares

Fanovi hit sitkoma pored standardne šestorke - Monice, Rachel, Phoebe, Rossa, Chandlera i Joija, jednako obožavaju i sporedne likove koji su se pojavljivali u pojedinim epizodama "Prijatelja". I dok su Ganter i Dženis dobro poznati, i identitet glumaca koji su ih igrali nikad nije bio tajna, gledaoci su se godinama pitali ko je zapravo "ružni goli tip" (Ugly Naked Guy) iz serije.

Nakon istraživanja novinara "Huffington posta", koje je trajalo nevjerovatnih godinu dana, konačno je otkriveno ko je igrao odvratnog komšiju koji je živio preko puta Monikinog stana. Radi se o glumcu Džonu Hogenu.

"Prijatelji" su često spominjali "ružnog golog tipa", i pričali o tome kako se šetka bez odjeće po svom stanu, a on se na ekranima pojavio samo dva puta.

Prvu put to je bilo u trećoj sezoni, u kojoj "Prijatelji" misle da je on mrtav, pa riješe da naprave ogroman štap kako bi ga bocnuli kroz prozor.

Drugi put se pojavio u petoj sezoni, kada se seli iz svog stana, a Ross pokušava da ga šarmira kako bi on postao novi stanar. Na kraju obojica završavaju goli, ležeći na kauču i jedući kolačiće. Oba puta njegovo lice tek djelimično se može videti na ekranu, pa je njegov identitet bio tajna.

Njegovo ime nije navedeno među glumačkom postavom, a na sajtu IMDb navodi se da ga je igrao Majkl Hagerti, koji je u seriji igrao domara, gospodina Trigera, iako je ovaj glumac to demantovao.

Novinar "Huffington posta" upustio se u dugačko istraživanje da bi otkrio identitet glumca koji je igrao ružnog golog tipa, ali niko od producenata, reditelja i ostatka ekipe nije mogao da se sjeti o kome se radi. Sjetili su se samo da su za ovu ulogu angažovali statistu, pa nije postojao podatak o njegovom imenu. I na kraju je konačno otkriveno kako se on zove.

- Postoji samo jedan "ružni goli tip", i to sam ja. Razlog zašto to nikada nisam javno priznao jeste taj što su filmski studio želio da sve to bude tajnovito i da se svi pitaju ko sam ja - rekao je Džon Hogen i dodao:

- To je bio najbolji period mog života.

 

(blic.rs)

Učitaj još novosti